El fill de son pare

Detalls

  • svgEstrena1979

El "fill de son pare" és una de les típiques obres de teatre basades en embolics. Una parella cuida d'un nen inexistent, tot dient-li al suposat pare que ho estan fent d'allò més bé, i rebre, així, cada mes, una aportació econòmica que els va molt bé per no haver de treballar. Un bon dia, però, el pare truca dient que vol conèixer el seu fill i ràpidament han de buscar un amic que el suplanti i intentar, d'aquesta manera, no perdre el filó d'or... i com és de suposar embolica que fa fort...
 
CURIOSITATS
La renovada Agrupació Teatral Avianesa
Des de l'any 1978, es reunien a casa del Pep Graus un grup de joves per parlar de les coses que es podien fer al poble... A la primavera següent, Josep Graus va sortir elegit regidor en les primeres eleccions municipals democràtiques i li van encarregar l'àrea de joventut. De cara a la Festa Major es va proposar preparar una obra teatral. Després de parlar amb Josep Castella, per tal de connectar amb antics membres de l'Agrupació Teatral Avianesa, aquest va acceptar la responsabilitat de tornar a dirigir el grup. D'aquesta manera es va tornar a formar la nova Agrupació Teatral Avianesa, inactiva des de l'any 1967.
 
"La ceguera" i "El fill de son pare"
Va ser el 1979 i al Local Avianès que es van posar en escena les obres 'La ceguera' i 'el fill de son pare', escollides pel nou director del grup, Josep Castella. Cal dir que, ja s'havien posat en escena al poble en l'anterior etapa de l'ATA.
Una iniciativa del nou Ajuntament, va ser el Concurs de Carrers Engalanats. L'any 1979, el premi va correspondre al Carrer Abat Oliba. Una setmana després de la Festa Major, l'Agrupació Teatral Avianesa va representar de nou les obres a la plaça dels Estudis.
 
(Més informació al llibre AVIÀ I EL TEATRE de Josep Rafart i Canals, pàgina 98 i posteriors)
 
REPRESENTACIONS
03.09.1979 · AVIÀ · Local Avianès · Festa Major
08.09.1979 · AVIÀ · Carrer Abat · festa del carrer
15.09.1979 · VILADA · Local Social
'

Autor: FELIP MELIÀ
Adaptació: AGRUPACIÓ TEATRAL AVIANESA


REPARTIMENT


Guillem

RAMON MAS


Adolfo

ALFONS GONFAUS


Rosalia

DOLORS PONS


Laia

MARTA MEDINA


Sendo

JOSEP GRAUS


Eduard

JOSEP BALLÚS


Enric

JOSEP MARIA SOLER


Laura

MONTSERRAT PERARNAU


Direcció

JOSEP CASTELLA

Tríptic