La Pepeta no és morta

Detalls

  • svgEstrena1982

Típica comèdia de situació. 
En Prudenci, un pobre home que ha viscut tota la vida sota la dictadura de la seva dona, La Pepeta.
Un bon dia, la Pepeta es mor, i en Prudenci creu que ja s'ha alliberat, però, res més lluny de la realitat, ja que la Pepeta se li apareix en forma d'esperit per a fer-li la vida impossible la resta de la seva vida.
Tots prenen per boig al pobre Prudenci, perquè ell sol veu l'esperit, quan ja està a límit del seu seny, la cosa es complica i apareix en escena la germana bessona de la difunta, tot són corredisses, ja que tots la veuen, és clar.
Finalment la situació s'aclareix i la germana no té res a veure amb la difunta, puix ella és bona i agradable, fins a l'extrem que s'apiada de tots ells, i de mica en mica es refaran dels mals moments passats.

ANÈCDOTES
"La desesperació de l'apuntador"
Durant la representació que es va fer a la població de Vallcebre, el director Josep Castella que a la vegada executava tasques d'apuntador es trobava ficat dins de la típica "conxa" o "carculla" situada just a peu d'escenari. Mentre es desenvolupava l'obra, va haver-hi tal desori a l'escenari que Josep Castella pres pels nervis i el descontrol, va acabar gesticulant i donant ordres als artistes, amb tot el cos -a la vista del públic- a fora de la carcassa de l'apuntador, amb el conseqüent ridícul que us podeu imaginar...

REPRESENTACIONS
08.05.1982 - AVIÀ - Local Avianès - Estrena
15.05.1982 - GRAUGÉS - Envelat - Festa Major
22.05.1982 - VILADA - Local Social
13.08.1982 - VALLCEBRE

Autor: ASSUMPTA GONZÁLEZ
Adaptació: AGRUPACIÓ TEATRAL AVIANESA

REPARTIMENT (per ordre d'aparició)

Sra. Rosa
MONTSERRAT PERARNAU

Pasqual
JOSEP MARIA SOLER

Jaume
JAUME FÍGULS

Prudenci
JOSEP GRAUS

Pepeta i Carmeta
MARIA MEDINA

Tonet
JOSEP PARERA

Apuntadora
TERESA SANTMARTÍ

Direcció
JOSEP CASTELLA

Tríptic